NewFrame, pe lista agențiilor câștigătoare la Effie Awards România 2020

News

Prima noastră recunoaștere la Effie Awards România a venit datorită campaniei TUCe pui pe TUC?, realizată de Minio Studio pentru Mondelez România. Agenția de comunicare integrată Minio a câștigat pentru acest proiect un bronz la categoria Snacks, Confectionary and Desserts, performanță care ne-a pus pe lista câștigătorilor ultimei ediții Effie Awards din postura de Contributing Agency.

Realizată în vara lui 2019, TUCe pui pe TUC? a fost campania de vară prin intermediul căreia brandul TUC a reinventat celebrul său biscuit, arătându-le consumatorilor că acesta poate fi consumat într-o multitudine de combinații delicioase.

În acest context, partea vizuală a campaniei a fost esențială pentru reușita acesteia. Am realizat pentru Minio Studio și Mondelez România o ședință foto de food pentru peste 60 de rețete pregătite de Chef Bogdan Alexandrescu – Dexter. De asemenea, timp de două zile am filmat șase rețete prezentate de Chef Dexter și Gabriela Simion pe care le-am transformat în conținut video pentru mediul digital. Poți vedea mai multe fotografii din campanie AICI și unul dintre clipurile video AICI.

Conținutul foto-video a fost una dintre componentele extrem de apreciate ale campaniei, iar fotografiile au fost folosite în campanii de digital în alte trei țări din regiune.

TUC ce pui pe TUC? este cel de-al treilea proiect premiat, realizat de Minio Studio, la care am contribuit cu conținut video și foto.

Campania de responsabilizare socială #Nicioscuză a câștigat două premii la Romanian PR Award 2018: Golden Award for Excellence la categoria Sport & Entertainment și Diplomă de excelență pentru Sponsorship.

De asemenea, campania Durex @ Untold 2019 a obținut un bronz la Webstock 2020, la categoria Best Experiential Campaign.

Echipa NewFrame

Write a Comment