Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate

Daca ai completat un formular cu datele tale personale pe acest site, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora ori restrictionarea prelucrarii, in perioada in care detinem si prelucram datele tale. Ai de asemenea dreptul de a retrage consimtamantul de prelucrare. Pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor tale poti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
(www.dataprotection.ro)

Iti reamintim aici toate conditiile de prelucrare de date personale pe care le colectam prin intermediul acestui site:

Informare privind prelucrarea datelor personale colectate prin formularul de contact

Identitatea operatorului de date
Datele completate in acest formular sunt prelucrate de compania New Frame Production SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei, 232, Scara F, Etaj 4, Ap. 177, Telefon: 0723.013.992/0723.666.386, E-mail: office@newframe.ro.

Scopul prelucrarii
Datele colectate de acest site sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

  • In cazul datelor completate in formularul de contact pentru cereri de oferta, propuneri de afaceri, sesizari, informari, opinii, comentarii, datele sunt prelucrate in scopul de a raspunde acestor solicitari sau mesaje, in functie de tipul si continutul acestora.
  • Datele colectate la adresa de e-mail office@newframe.ro sunt prelucrate in scopurile de mai sus sau in scopul de a da curs solicitarilor adresate pentru exercitarea drepturilor tale legate de protectia datelor personale.

Temeiul juridic
Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului si la adresa de e-mail mentionata se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri in vederea incheierii unui contract.

Datele prelucrate
Categoriile de date pe care le prelucram sunt datele tale de identificare si contact (prenume, nume, e-mail, telefon), precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul – detalii in Politica de Cookies). De asemenea, retinem si istoricul comunicarilor cu tine prin intemediul site-ului sau a adresei office@newframe.ro.

Perioada prelucrarii
Datele completate in formularul de contact vor fi prelucrate pe parcursul perioadei de solutionare a solicitarii tale si vor fi stocate pentru o perioada de maximum 30 de zile.

Modul de prelucrare
Datele prelucrate in vederea solutionarii solicitarilor si propunerilor de afaceri sunt stocate si interogate de catre angajatii desemnati pentru solutionarea solicitarii, in functie de tipul acesteia.
Nu iti vom trimite mesaje nesolicitate de tip reclama si nu vom folosi datele colectate prin intermediul acestui website in scop de marketing direct.

Confidentialitate
Datele tale nu vor fi utilizate in niciun alt scop, nu vor fi dezvaluite catre terti si nu vor fi transferate in strainatate.

Drepturile tale
In perioada in care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii. De asemenea, poti oricand sa retragi consimtamantul de prelucrare. Pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor tale poti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor
Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, in procesul de exercitare a drepturilor mentionate in capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: office@newframe.ro

Te rugam sa mentionezi in solicitarea trimisa:

  • Numele
  • Prenumele
  • Adresa de e-mail si/sau numarul de telefon mobil care fac obiectul solicitarii (daca este cazul)
  • Tipul solicitarii si cat mai multe detalii legate de contextul prelucrarii datelor la care se refera solicitarea, pentru a putea identifica in sistemul nostru istoricul prelucrarilor si solutia corecta la solicitarea adresata
  • Adresa de e-mail si/sau numarul de telefon mobil la care te putem contacta pentru intrebari sau informari legate de solicitarea adresata.