Suntem o agenție specializată în crearea de conținut video și foto. Fiecare dintre cei doi co-fondatori ai companiei are o experiență de peste 17 ani în comunicare. Noi suntem NewFrame

Suntem Florin Dobre și Marius Cioroabă. Lucrăm în domeniul comunicării de peste 17 ani, iar în ianuarie 2016 am înființat NewFrame, o agenție de vizual care oferă servicii de strategie, creație, producție și post producție video&foto.

Am fost colegi de clasă în liceu, apoi de facultate la FJSC. Am lucrat împreună la ziarul Cotidianul, iar după aceea am fost colegi de birou și la trustul Intact (Antena 1 și GSP TV).

A urmat trecerea în publicitate la finalul lui 2014. Am fost din nou colegi la agenţia de publicitate Pastel și ulterior la agenţia de comunicare strategică Minio Studio.

Avem alături de noi o echipă solidă de colaboratori care ne ajută să oferim clienților noștri conținut VIDEO, FOTO și COPYWRITING premium.

CE NE CARACTERIZEAZĂ

CREATIVITATE

Indiferent că lucrăm cu o agenție sau direct cu clientul final, reușim să venim de fiecare dată cu acea ideea care dă conținutului o perspectivă inedită.

CLARITATE

Dacă ideea există deja, o punem întotdeauna în valoare printr-o execuție ireproșabilă. Atât în faza de producție a proiectului, cât și în cea de post producție.

DIALOG

Avem abilitatea de a asculta. Suntem într-un continuu dialog cu clienții noștri, iar acest lucru ne transformă de cele mai multe ori într-o extensie a echipei care ne dă brieful.

GÂNDIRE STRATEGICĂ

Nu suntem o echipă de filmare sau de realizat ședințe foto. Gândim conceptual și strategic, analizând orice proiect ca pe un puzzle ale cărui piese trebuie asamblate perfect.

ADAPTABILITATE

Astăzi putem filma sau fotografia tarte, iar mâine clădiri ori un eveniment de 2000 de invitați. Diversitatea proiectelor noastre de până acum confirmă adaptabilitatea noastră.

INOVAȚIE

Încercăm mereu să fim mai buni inovând. Începând de la ideile pe care le avem și mergând mai departe către echipamentele și tehnologiile pe care le folosim.

DESPRE NOI

Cunoaște-ne mai bine!

Agențiile care au avut încredere în noi din
2016: