Suntem o agenție specializată în crearea de conținut video și foto. Fiecare dintre cei doi co-fondatori ai companiei are o experiență de aproape 20 de ani în comunicare. Noi suntem NewFrame

Suntem creatori de conținut video și foto pentru companii și branduri. Ne-am înființat în ianuarie 2016, atunci când doi prieteni din liceu, Florin Dobre și Marius Cioroabă, au decis să creeze un nou concept, o agenție de vizual.

Suntem NewFrame, o agenție full-service de producție și post producție a conținutului video și foto, care vine în întâmpinarea strategiilor de video marketing ale companiilor.

Lucrăm în domeniul comunicării de aproape 20 de ani, timp în care am trecut din presa scrisă în radio, televiziune, apoi în industria publicității.

CE NE CARACTERIZEAZĂ

CREATIVITATE

Indiferent că lucrăm cu o agenție sau direct cu clientul final, reușim să venim de fiecare dată cu acea ideea care dă conținutului o perspectivă inedită.

CLARITATE

Dacă ideea există deja, o punem întotdeauna în valoare printr-o execuție ireproșabilă. Atât în faza de producție a proiectului, cât și în cea de post producție.

DIALOG

Avem abilitatea de a asculta. Suntem într-un continuu dialog cu clienții noștri, iar acest lucru ne transformă de cele mai multe ori într-o extensie a echipei care ne dă brieful.

GÂNDIRE STRATEGICĂ

Nu suntem o echipă de filmare sau de realizat ședințe foto. Gândim conceptual și strategic, analizând orice proiect ca pe un puzzle ale cărui piese trebuie asamblate perfect.

ADAPTABILITATE

Astăzi putem filma sau fotografia tarte, iar mâine clădiri ori un eveniment de 2000 de invitați. Diversitatea proiectelor noastre de până acum confirmă adaptabilitatea noastră.

INOVAȚIE

Încercăm mereu să fim mai buni inovând. Începând de la ideile pe care le avem și mergând mai departe către echipamentele și tehnologiile pe care le folosim.

DESPRE NOI

Cunoaște-ne mai bine!

Agențiile care au avut încredere în noi din
2016: