Termeni și condiții

Termeni și condiții

NewFrame Production SRL a creat site-ul www.newframe.ro pentru a-și prezenta activitatea profesională, dar și pentru a crea articole legate de activitatea sa și domeniul activității sale.

De asemenea, pagina Blog cuprinde articole care împărtășesc impresii, opinii și hobby-uri ale angajaților NewFrame.

Acest site nu folosește un sistem de conturi web. Pentru orice solicitare legată de datele personale, inclusiv retragerea consimțământului de prelucrare, dezabonare sau orice alt drept al tău legat de datele personale, te rugăm să ne trimiți un e-mail la office@newframe.ro.

NewFrame Production SRL este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea NewFrame Production SRL sau a unor terţi care au autorizat NewFrame Production SRL să le utilizeze.

Reproducerile pe hârtie sau digitale ale site-ului sus menţionat şi/sau ale lucrărilor care sunt reproduse pe site fără aprobarea în prealabil a societății NewFrame Production SRL sunt strict interzise şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.